Przepisy

Tutaj pojawiać się będą przepisy - dania które jadłem by schudnąć


Na początek bardzo prosty przepis :

Dwie puszki fasoli czerwonej odcedzamy z zalewy, dodajemy jedną puszkę pomidorów krojonych,   wrzucamy do naczynia żaroodpornego i mieszamy, przyprawiamy do smaku, unikamy oczywiście soli kuchennej ale inne przyprawy jak najbardziej wskazane co kto lubi mogą być mieszanki włoskich przypraw lub na ostro papryczka chili, pieprz, co tylko wam smakuje, radze spróbować na początek przyprawy w niewielkich ilościach a jak rozpoznacie przeciwnika ..... :) Naczynie do piekarnika 200 st. na 1/2 h aż fasolka zmięknie, może być krócej zależy od fasoli,  nie przesadzić bo powstanie puree w zalewie z pomidorów:) Do tego można dodać kawałki kurczaka z niedzielnego obiadu i danie gotowe.
Smacznego. 

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz